ARTIK MARKAMIZLA ÜRETİYORUZ..

01.12.2023 315

ARTIK MARKAMIZLA ÜRETİYORUZ

01-12-2023

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak Türk Patent ve Marka Kurumuna, 21.06.2022 tarihinde, 2022/089700 başvuru numarası ile, 07 kodlu mal ve hizmet sınıfında (Ahşap, metal, cam ve plastik malzemelerin ve madenlerin işlenmesi, bunlara şekil verilmesi için makineler, takım tezgahları ve bu amaçla kullanılan endüstriyel robotlar, üç boyutlu yazıcılar) ve 28 kodlu mal ve hizmet sınıfında (Oyunlar ve oyuncaklar) marka başvurusu yapılmış olup, 04.10.2023 tarihinde markamız, tescil edilmiştir.

Okulumuz Marka Logosu

01-12-2023

Markamız logosunda yer alan beyaz balina resmi, 25 Ocak 1992 günü Gerze Limanı’na gelen, halkın kalbini fethetmiş olan, Gerze halkının verdiği isimle, Aydın’dan etkilenilerek resmedilmiştir. O yıl Aydın’ın haberi kısa süre içinde sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada medyaya yansıyıp, pek çok insanı meşgul eden bir konu olmuştur.

Marka logosu üzerinde yer alan GMT ibaresi, okulumuz ismi Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin baş harflerinden ilk üçünü temsil etmektedir. GMT harflerinin renkleri G mavi, M kırmızı, T yeşil renktir. Mesleki ve teknik eğitim veren bir kurum olmamız nedeniyle renkleri RGB teknolojisinden esinlenerek aldık. Günümüzde kullandığımız birçok teknolojik üründe (akıllı telefon, tablet, televizyon vb.) RGB led teknolojisinden faydalanılmaktadır.

DETAYLI İÇERİK AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZZ..