CALİSTA LUXURY RESORT HOTEL YETKİLİLERİ GERZE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE

06.04.2018 537

Antalya ili Serik ilçesi Belek Turizm Merkezinde faaliyetde bulunan CALİSTA LUXURY RESORT HOTEL yetkilileri İnsan Kaynakları Müdürü ve Yiyecek içecek Hizmetleri Müdürü Okulumuz bünyesinde yiyecek içecek hizmetleri alanı ve konaklama ve seyahat hizmetleri alanında mesleki eğitim öğretimlerine devam eden son sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerimize otel işletmesi hakkında bilgilendirme yapıldı. İşletme yöneticileri Mezun olacak son sınıf öğrencilerimize iş teklifinde bulundular. İşletme yetkilileri  Öğrencilerimize mesleki eğitimin sektörde çok önemli olduğunu her zaman bu sektörde insan faktörüne ihtiyaç olduğunu emek yoğun bir sektör olduğunu söylediler. 2018 yılında servis mutfak önbüro dalından mezun olacak  öğrencilerin  meslek hayatlarına bizimle başlayabileceklerini söylediler. İşletme yetkilileri daha önceki ABD Başkanı OBAMA nın da otelimizde misafir edildiğini söylediler. Okul Müdürü Safter SOYDAN Ülkemizin en güneyinde ki işletmeden okulumuzdaki öğrencilerimize iş teklifi talebinin olması bizi ayrıca onurlandırdı dedi. İşletme yönetimine Ülkemizin en güneyinden en kuzeyine kadar gelip okulumuzu ziyaret ettikleri için ayrıca teşekkür etti.

06-04-201806-04-201806-04-2018