VERGİ HAFTASI KUTLANDI

25.02.2020 373

VERGİ HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi haftası kapsamında okulumuzdaki öğrencilerimize Vergi bilincini geliştirme eğitimi verildi.

Vergi Haftası kapsamında okulumuz 9. sınıf, 10. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencilerine vergi bilincinin geliştirilmesi kapsamında eğitimler verildi. Okulumuz Muhasebe Öğretmenleri Şükrü ÇAKMAK ve Seniha BABA tarafından verilen eğitimlerde 280 öğrencimize EBA da yer alan eğitim CD' leri gösterilerek Vergi bilincinin artırılması, fatura ve fiş almanın önemi hakkında bilgiler verildi.

Vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğu hatırlatılarak öğrencilerimize, yaptıkları her alışveriş esnasında mutlaka fatura ve fiş almaları gerektiği, alınmaması halinde vergi kaybına yol açacağı açıklandı.

25-02-202025-02-2020