ÖĞRENCİLERİMİZİN SMMM ZİYARETİ

Okulumuzun muhasebe öğrencileri; Muhasebe öğretmeni Şükrü ÇAKMAK nezaretinde, mesleki bilgi ve görgülerini artırmak ve SMMM lik mesleğinin faaliyetlerini yerinde gözlemlemek amacıyla ilçemizdeki SMMM Bülent BÜYÜKKAYMAKÇI muhasebe bürosuna ziyaret gerçekleştirdi.

30.09.2019 657

Yapılan bu ziyarette,  öğrencilerimiz muhasebe iş ve işlemleriyle  kayıt sistemlerini uygulamalı olarak yerinde gözlemleme imkanı buldular. İşyeri temsilcisi SMMM Kerim Ali ÖZCAN, kendisinin Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe bölümünden mezun olduğunu bu mesleği severek yaptığını ve  17 yıldır mesleki faaliyetini sürdürdüğünü belirtti.

SMMM ÖZCAN, öğrencilere hitaben mesleklerini sevmeleri gerektiğini, Lise ve Üniversite eğitimlerini tamamladıktan sonra bu mesleğe devam etmelerini ve bu meslekte kariyer yapabileceklerini söyledi.

30-09-201930-09-201930-09-201930-09-2019